top of page
Banner YT.jpg
  • White Youtube Icoon

YouTube

YouTube is waar het allemaal begon. Wekelijks deel ik op mijn Youtube-kanaal informatieve video’s vol handige tips en weetjes rondom zwangerschap en baby’s. Ook neem ik je mee in mijn 24-uursdiensten als verloskundige tijdens de ‘A day in the life of a midwife’ vlogs.

ABONNEREN

24u.jpg

24-uursdienst met een verloskundige

In de ‘A day in the life of a midlife’ vlogs neem ik je mee op pad tijdens mijn 24-uursdiensten. Van een rustige dag met visites, administratie en lunch. Tot soms een dienst met 2 bevallingen op 1 avond. Het kan allemaal. Ik houd van mijn baan en dat laat ik je graag zien.

BEVALLEN

In deze vlogs heb ik het over het thema 'bevallen'. Van weeën en hoe deze op te vangen, hoe te persen, pijnstilling en tips mocht je medisch worden. Ook geef ik je handvatten mee in de voorbereiding zoals hoe om te gaan met bevalangst, wat mee te nemen in de vluchtkoffer en hoe stel je een bevalplan op.  

Bevallen.JPG
Strippen.jpg

In de vlogs over het thema ‘overtijd zijn’ bespreek ik alle opties die je hebt als ouders. Inleiden bij 41 weken of bij 42 weken? Informatie over strippen om je bevalling op te wekken of de fabels en feiten over natuurlijke weeën opwekken. Wat zijn de voor- en nadelen, hoe werkt het allemaal, wat zijn redenen om hiervoor te kiezen en wanneer kun je dit (laten) uitvoeren.

OVER TIJD

BORSTVOEDING EN KoLVEN

In deze vlogs over het thema 'borstvoeding & kolven' deel ik mijn ervaringen in de hoop je hiermee te helpen of inspireren. Ik geef je de redenen waarom je en hoe je zelf kan starten. Ook krijg je mijn tips en tricks om te kolven, je melkproductie te verhogen of borstontsteking te voorkomen.

Kolven.jpg
Gezonde Zwangerschap.jpg

ZWANGERSCHAP

In de vlogs over het thema 'zwangerschap' geef ik je tips om zwanger te worden, hoe om te gaan met zwangerschapsmisselijkheid en wat jij kan doen om gezond een zwangerschap door te komen. Tips nodig om te slapen, I got you!

bottom of page