top of page
Banner PodCast.jpg
  • White Spotify Icon
  • White iTunes Icon

+

Podcast

In VerlosMoeder de Podcast ga ik dieper in op de thema’s die ik behandel op YouTube door ook te kletsen met andere experts, mama’s én hun partners. We delen onze kennis, kijk op verschillende onderwerpen en inspirerende geboorteverhalen uit mijn praktijk. Daarnaast ga ik ook in op mijn leven als werkende mama én ondernemer. 

ABONNEREN

Expert aan het woord

In de 'Expert aan het woord' afleveringen nodig ik andere experts uit om hun kennis te delen over verschillende onderwerpen. Luister mee naar hun ervaringen en gouden tips rondom zwangerschap, baby’s en ouderschap.

Covers Insta_Experts aan het woord.jpg
Covers Insta_Geboorteverhalen.jpg

Geboorteverhaal

uit eigen praktijk

In de afleveringen 'Geboorteverhaal uit eigen praktijk' praat ik met zwangeren die ik heb mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. Wat ging er goed, wat was er moeilijk, hoe is het hun gelukt en wat was mijn rol hierin.

VerlosBaas

In de 'VerlosBaas' afleveringen vertel ik je meer over het combineren van een fulltime baan en moeder zijn. Wat regel je, waar liep ik tegenaan en ook geef ik je mijn tips en tricks om je te motiveren! Daarnaast interview ik andere inspirerende, ondernemende mama's die hun verhaal willen delen.

Covers Insta_VerlosBaas.jpg
Covers Insta_Vader Take Over.jpg

Vader-take over

Voor de 'Vader-take over' afleveringen deelt Edson, mijn hubbie en papa van Yuna, zijn ervaringen als vader en gaat hij het gesprek aan met de partners. Alles rondom ouderschap en taboes wordt besproken.

bottom of page