top of page
Plant banner.jpeg

Over VerlosMoeder

OVER VERLOSMOEDER

Ik ben Djanifa da Conceicao, getrouwd met Edson en trotse mama van ons dochtertje Yuna. Het gezicht en brein achter VerlosMoeder. Ik werk als verloskundige met een eigen praktijk in Rotterdam-Zuid. In 2020 ben ik het Youtube-kanaal Verlosmoeder gestart om (bijna) mama's, ouders en girlbosses te motiveren met wat feminine power. Ik begon hier mijn ervaringen als moeder maar ook mijn expertise als verloskundige te delen. Met succes! Het YouTube kanaal groeide hard met ondertussen al meer dan 24.000 abonnees. In april 2021 lanceerde ik VerlosMoeder de Podcast.

Maar ik run VerlosMoeder niet alleen! Achter de schermen werken mijn man Edson Da Conceicao en goeie vriendin Debbie Kartadiwirja keihard met mij mee.

MISSIE

VerlosMoeder wil ouders en vrouwen van alle achtergronden motiveren, inspireren en meer kennis geven over zwangerschap en baby’s.

Ik merkte als verloskundige met een eigen praktijk in Rotterdam-Zuid dat belangrijke informatie die ontzettend kan helpen voor, tijdens en na de bevalling niet bij iedereen terecht komt. Het is moeilijk te vinden of je moet er een dure cursus voor betalen. Ik ben van mening dat iedereen toegang moet hebben tot deze informatie omdat het voor veel gezondheidsvoordelen zorgt. Daarom ben ik VerlosMoeder gestart en deel ik (gratis) mijn kennis op een manier die makkelijk te begrijpen is én leuk om naar te kijken of luisteren.

 

Ik hoop zo mijn steentje bij te dragen aan (meer) gelijkwaardige zorg in Nederland.

Ons Doel.jpg
Onze missie.jpg

GELIJKWAARDIGE ZORG

Op lange termijn streef ik ernaar om met VerlosMoeder bij te kunnen dragen aan (meer) gelijkwaardige zorg in plaats van gelijke zorg in Nederland.


Gelijke zorg is makkelijk, we bieden in basis iedereen hetzelfde aan. Alles wat daarboven op komt kost geld. Helaas heeft niet iedereen dat geld te besteden en valt een groot deel van de samenleving buiten de boot. Gelijkwaardige zorg is daarom zoveel moeilijker. Daarvoor moeten we meer moeite doen en in de zorg investeren.

 

Gelijkwaardige zorg vraagt aan de overheid, zorgverzekeraars en zorgaanbieders een andere manier van kijken naar het zorgaanbod. Namelijk vanuit kwaliteit en gezondheidsvoordelen en niet vanuit een verdienmodel.

Djanifa_edited.jpg

Djanifa da Conceicao

Verloskundige | Ondernemer | Mama

Debbie

Debbie Kartadiwirja

(Content)marketeer | Copywriter | Tante van Yuna

Edson

Edson da Conceicao

Regisseur | Vormgever | Papa

bottom of page