top of page

BEVALLING

bevalling bal positie.png

Tijdens de geboorte van je baby blijf ik bij je. Ik ben er vanaf het moment dat jij dat wilt, tot twee uur na de geboorte. Ook als je tijdens je bevalling medisch wordt (aan de gynaecoloog wordt overgedragen) blijf ik bij je als je dat wenst.

Als je bevalt is het belangrijk dat je je veilig voelt. Bevallen op de plek en de manier waarop jij je prettig voelt helpt daarbij. Dit kan thuis zijn, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis. Ook als je in bad zou willen bevallen, begeleid ik je hier graag bij.

Je mag voor jou bevalling mijn materiaal gebruiken, zoals de baarkruk, skippybal, het bevalbad en de geboortetens. Zie hiervoor mijn webshop. Hiervoor betaal je alleen een vergoeding voor het wegwerp materiaal.

 

Er zijn verschillen in de mogelijkheden per ziekenhuis, zoals wel of geen bevalbad, soorten pijnstilling, wel of geen kraamzorg als begeleiding etc. Wanneer we de bevalling gaan bespreken in de zwangerschap, zal ik je hier meer informatie over geven. Ik werk samen met het IJsselland ziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis, Erasmus MC, Ikazia en Maasstad ziekenhuis.

 

Op mijn Youtube-kanaal ‘VerlosMoeder’ vind je mijn informatieve video’s vol handige tips en weetjes rondom de thema bevalling. Van weeën en hoe deze op te vangen, hoe te persen, pijnstilling en tips mocht je medisch worden. Ook geef ik je handvatten mee in de voorbereiding zoals hoe om te gaan met bevalangst, wat mee te nemen in de vluchtkoffer en hoe stel je een bevalplan op.

bottom of page