top of page
esther_vangeenen_fotografie (135 van 150).jpg

GEBOORTECURSUS

'Bereid je voor op een krachtige bevalling en een liefdevolle kraamtijd!'

VI-Photography-12_edited.jpg
esther_vangeenen_fotografie (72 van 150).jpg
VI-Photography-72_edited.jpg
Esthervangeenenfotografie-72_edited.jpg

Hi aanstaande ouder!

Het liefst begeleid ik jou persoonlijk bij je bevalling. Maar ben je niet bij mij in de praktijk onder controle, maar wil je toch vol vertrouwen en ontspanning jouw bevalling en kraamtijd tegemoet gaan? Ik ben er klaar voor om je te begeleiden op deze reis!

In mijn 1-daagse geboortecursus, geef ik je niet alleen de kennis en tools die je nodig hebt, maar bied ik ook een plek waar persoonlijke interactie en het stellen van vragen centraal staan! Tijdens onze tijd in de groep is er ruimte om vooral veel vragen te stellen. Ik wil dat je je volledig ondersteund en begrepen voelt terwijl je je voorbereidt op deze bijzondere gebeurtenis.

Geen typische of zweverige benadering hier. Nee, we kijken naar de feiten, met een nuchtere kijk op wat je te wachten staat. Je loopt weg met een goed onderbouwd geboorteplan dat past bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu kiest voor een bevalling thuis, in een geboortecentrum, poliklinisch in het ziekenhuis, of onder begeleiding van een gynaecoloog, ik bied je de kennis en tools om met vertrouwen, ontspanning en controle te bevallen.

Als ervaren verloskundige deel ik mijn kennis over het prachtige proces dat zich in je lichaam afspeelt tijdens de bevalling. Ik geef je inzichten en tips over hoe je dit proces positief kunt beïnvloeden. Daarnaast deel ik de gouden tips binnen ons geboortezorgsysteem en voorbereidende kennis over wat te doen als de dingen anders lopen dan gepland.

En laten we de ontspanningsoefeningen niet vergeten! We gaan samen aan de slag om jouw lichaam en hoofd voor te bereiden op deze bijzondere gebeurtenis.

Ben je er klaar voor om met vertrouwen en rust de bevalling tegemoet te gaan? Schrijf je dan nu in voor mijn geboortecursus en laten we samen deze reis beginnen!

Liefs,
Djanifa da Conceicao

2022-04-verlos-moeder-2296.png
Heuvelachtig landschap bij dageraad

Schrijf je in voor de geboortecursus

De kosten voor de cursus bedragen €200
* (Deels) vergoed door je zorgverzekeraar

Dank voor je aanmelding!

bottom of page