top of page
Esthervangeenenfotografie-46.jpg
VerlosMoeder Praktijk Logo Kleur.png
Esthervangeenenfotografie-72.jpg

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Djanifa da Conceicao, verloskundige en het gezicht en brein achter VerlosMoeder. Ik ben getrouwd met Edson en trotse moeder van onze dochters Yuna en Maya.

 

Met 8 jaar ervaring als verloskundige in Rotterdam, sta ik klaar om jouw persoonlijke verloskundige te zijn. Dit betekent dat ik je persoonlijk begeleid van kinderwens tot minimens! Op deze manier kunnen we elkaar goed leren kennen en kun je met vol vertrouwen aan het ouderschap beginnen.


Bij mij kun je ook terecht voor al je vragen over anticonceptie, zoals het (hormoon/koper) spiraaltje of het plaatsen van een hormoonstaafje in je arm.

 

Wil je graag uitgebreid praten over jouw/jullie kinderwens? Maak dan snel een afspraak voor een consult met mij. We bespreken alles wat hiermee te maken heeft en ik geef je persoonlijk advies.

Geboorte Yara (52) kopie.jpg

Waarom kies je voor mij?

  • 1 vaste verloskundige tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd

  • Gratis vroege echo bij 7 weken 

  • Gratis geslachtsecho bij 16 weken

  • TENS apparaat bij de bevalling beschikbaar (kosten wegwerp stickers €15)

  • Opblaasbare baarkruk bij de bevalling beschikbaar

  • Bevalbad bij de bevalling beschikbaar (kosten wegwerp accessoires €49)

  • Persoonlijk kinderwens consult

  • Persoonlijk anticonceptie consult

Aanmelden

Ik kan slechts een beperkt aantal zwangere vrouwen (4 tot 6) per maand begeleiden. Het is daarom een goed idee om je vroeg in de zwangerschap aan te melden. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat er nog plek voor je is voordat ik vol zit. Zit ik toch vol? Niet getreurd! Je kunt altijd op onze wachtlijst worden geplaatst.

Werkgebied:

Rotterdam: Noord, Schiebroek, Centrum, Crooswijk, Kralingen, West, Ommoord, Zevenkamp, Overschie en Blijdorp

Omstreken: Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel. 

Edson Baby Hellobaby

Zorg bij medische indicatie

Soms heb je tijdens je zwangerschap of bevalling medische begeleiding nodig, zoals bij een tweelingzwangerschap of wanneer er een verhoogd risico op complicaties is voor jou of je kindje.

 

Als je tijdens de bevalling medische zorg nodig hebt, wordt mijn begeleiding gedekt door de verzekering, en ik zal altijd aan je zijde blijven. Ook de zorg in de kraamtijd wordt altijd vergoed, zelfs als je medisch was.

 

Indien je al zorg ontvangt van een ziekenhuis (gynaecoloog) tijdens je zwangerschap, maar ook graag mijn begeleiding als verloskundige wilt, dan wordt dit helaas niet door de verzekeraar vergoed. In dit geval kun je ervoor kiezen om mijn medisch zorgpakket te boeken.

 

De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Meer informatie hierover kun je hier downloaden.

TARIEVEN

Mijn begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd valt onder de verplichte Nederlandse basiszorgverzekering en wordt dus volledig vergoed, ook zonder aanvullend pakket.

 

Kosten, zoals een deel van het bloedonderzoek, bezoek aan de gynaecoloog of een andere specialist, het eventueel inzetten van een ambulance en overname van zorg door de gynaecoloog, vallen onder je eigen risico.

 

De termijnecho, 13-wekenecho, 20-wekenecho en eventuele groeiecho’s worden vergoed door je verzekering zolang ze op medische indicatie zijn.

 

Bekijk hier de tarieven van 2023 voor verloskundige zorg

CONTACT

Adres

Contact

Frobenstraat 19a

3045 RD Rotterdam

Tel: 085-1091134

(24 uur per dag bereikbaar voor spoed)

Openingstijden (op afspraak)

Maandag

09:00u – 17:00u

Dinsdag

09:00u – 17:00u

Woensdag

Gesloten

Donderdag

09:00u – 20:30u

Vrijdag

09:00u – 17:00u

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

bottom of page